Vote your note

Jouw feest avond wordt nog gezelliger met vote your note! Want de hele avond kunnen de bezoekers bepalen welke muziek er gedraaid wordt. En dan niet door alleen maar een verzoekje aan te vragen…

Ieder kwartier worden er op groot scherm vier muziekstijlen getoond. Via de telefoon kan iedere bezoeker stemmen op deze muziekstijlen. Op het scherm is live te volgen hoeveel stemmen er zijn gegeven. Aan het eind van het kwartier wordt de winnende muziekstijl het komende kwartier afgespeeld, terwijl er weer gestemd kan worden op vier nieuwe stijlen.
Wat heb je nodig?
Een beamer en groot scherm zijn vereist. In principe kan er ook gestemd worden zonder scherm maar dan kunnen de bezoekers niet zien hoe de stemmen verlopen. En de strijd die gevoerd wordt in de laatste secondes is toch een stuk spannender als je de percentages heen en weer ziet schieten.  Het stemmen verloopt over internet. Een stabiele internetverbinding voor de DJ is dan ook een vereiste. Stemmen doet de bezoeker via zijn / haar eigen telefoon. Deze dient dus meegenomen te worden. Een volle batterij is geen overbodige luxe, er zal veel gestemd gaan worden. 
Wat gaat er gebeuren?

Tijdens deze avond verzorgen wij licht & geluid. We maken er natuurlijk een feestje van, dus de DJ zal zorgen dat de avond aan elkaar gepraat wordt en de muziek afgestemd is op de doelgroep. Eventuele andere programma onderdelen worden ook door hem begeleidt. Als het tijd is om voor de eerste keer te stemmen zal de DJ korte uitleg geven over hoe dit in zijn werk gaat. Op groot scherm worden vier muziekstijlen getoond. Zodra de timer wordt aangezet kan er gestemd worden. De tussenstand wordt live weergegeven op het scherm.

Dat smaakt naar meer…
Een hapje en/of drankje, het spel voorafgaand of tijdens het grote feest… Deze onderdelen zijn niet bij de prijs inbegrepen maar behoren wel tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. 
vote
note
muziek
interactief
interactieve
stijl
DJ
drive-in
kiezen
stemmen
stempaal

Reviews

0 (0 reviews)
0/5

Categorie

Deel deze pagina

Handig om te weten

Geschikt voor binnen

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor buiten

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor overdag

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor 's Avonds

InfoIcon - Geschikt

Geadviseerde minimum leeftijd

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor minder validen

InfoIcon - Geschikt

Aantal deelnemers

0
Minimum
0
Maximum*
*Heeft u andere aantallen in gedachten? Neem dan even contact met ons op! We attenderen u graag op alle mogelijkheden.

Prijzen

Foto album

Even kijken hoe leuk anderen het hadden

Deel deze pagina

Beoordelingen

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen. Boek snel en wees de eerste om een beoordeling te plaatsen!