Lightgraffiti

Deze hippe en moderne vorm van graffiti is voor iedereen leuk. En iedereen kan het! Wees creatief, pak je kleuren en maak de mooiste tekeningen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich uitleven op een tekenvlak zonder einde. En het is nog milieuvriendelijk ook!
Wat heb je nodig?
Belangrijk is dat we de activiteit in het donker doen. Het kan zowel binnen als buiten, als de locatie maar donker is. Hoe donkerder de ruimte, des te beter en mooier het eindresultaat. Vindt de activiteit ‘s avonds plaats dan kunnen we naar buiten, op een plek zonder al te veel licht. Uiteraard dient het wel droog te zijn. Overdag moeten we naar binnen toe, naar een locatie waar eventuele ramen geblindeerd kunnen worden en verlichting uitgeschakeld kan worden. Er is een tafel nodig waarop de camera en laptop komen te staan.
Wat gaat er gebeuren?

In deze workshop gaan we eerst uitleggen wat het is en hoe het werkt. Daarna gaan we een aantal kleine oefeningen doen om de basis onder de knie te krijgen. Om dit te gaan testen zullen er kleine spelletjes gedaan worden met lachwekkende maar verrassende resultaten. Aan het einde van de workshop kan iedereen vrij aan de slag, individueel of in groepen. Het resultaat wordt uiteraard vastgelegd en krijgen de deelnemers mee naar huis.

Dat smaakt naar meer…
Een hapje en/of drankje, het volgende spel of het grote feest ter afsluiting… Deze onderdelen zijn niet bij de prijs inbegrepen maar behoren wel tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. 
Lightgraffiti
Licht
Canvas
Camera
Effect
tekenen

Reviews

4.9 (2 reviews)
4.9/5

Categorie

Deel deze pagina

Handig om te weten

Geschikt voor binnen

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor buiten

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor overdag

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor 's Avonds

InfoIcon - Geschikt

Geadviseerde minimum leeftijd

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor minder validen

InfoIcon - Geschikt

Aantal deelnemers

0
Minimum
0
Maximum*
*Maximum aantal deelnemers kan verder worden uitgebreid. Er worden dan meerdere sessies georganiseerd. 
Heeft u andere aantallen in gedachten? Neem dan even contact met ons op! We attenderen u graag op alle mogelijkheden.

Prijzen

Foto album

Even kijken hoe leuk anderen he hadden

Deel deze pagina

Beoordelingen

Marvin

Lathum, 21-07-2019

10

Activiteit

begeleiding

prijs/kwaliteit

“Supervet!”

C. Vandersande

Lathum, 20-06-2019

8

Activiteit

begeleiding

prijs/kwaliteit

“Dat is eens wat anders. Ik dacht dat zulk soort afbeeldingen altijd Photoshopwerk was, ik wist niet dat we dat zo eenvoudig zelf konden bereiken. Leuk dat we de foto’s toegestuurd krijgen, kijk graag terug naar een geslaagde avond. Eten was ook goed geregeld.”