Ibizatattoos

Met een keuze uit honderden figuurtjes en alle kleuren van de regenboog kunnen de kinderen zelf kiezen hoe de tattoo er uit komt te zien. Altijd leuk op je kinderfeestjes, tevens mogelijk op grote evenementen (markt, braderie, familiefeesten, communie). Ook geschikt voor kleine budgetten.
Wat heb je nodig?
De tattoos worden rechtstreeks op de huid geplakt. De huid moet schoon en droog zijn, dus een plekje uit de regen is noodzakelijk. We kunnen buiten prima werken, mits we beschermd zijn tegen regen en wind. Houd er ook rekening mee dat, mocht het bijvoorbeeld koud zijn buiten, de jas of trui vaak uitgaat, om zo goed de tattoo aan te kunnen brengen. Een tafel waar we alle materialen op kunnen stallen en een stoel voor de begeleider en de persoon die de tattoo krijgt is ook wenselijk.
Wat gaat er gebeuren?
Alle sjablonen liggen uitgestald op tafel. De kleuren staan er naast. Er kan gekozen worden welk figuur men wilt. De plek waar de tattoo moet komen wordt vrijgemaakt. Er zit een speciale huidlijm  onder de tattoo. Hierdoor blijft de tattoo op de huid zitten. Het aanbrengen van een tattoo is in ongeveer 2 minuten gedaan!
Dat smaakt naar meer…
Een hapje en/of drankje, het volgende spel of het grote feest ter afsluiting… Deze onderdelen zijn niet bij de prijs inbegrepen maar behoren wel tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. 
Ibiza
zomer
tattoe
tattoo
tattoeage
tijdelijk
body
kinderfeestje
markt
braderie
opening
introductieweek

Reviews

5.0 (1 review)
5/5

Categorie

Deel deze pagina

Handig om te weten

Geschikt voor binnen

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor buiten

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor overdag

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor 's Avonds

InfoIcon - Geschikt

Geadviseerde minimum leeftijd

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor minder validen

InfoIcon - Geschikt

Aantal deelnemers

0
Minimum
0
Maximum*
*Maximum aantal deelnemers is per uur per begeleider.
Heeft u andere aantallen in gedachten? Neem dan even contact met ons op! We attenderen u graag op alle mogelijkheden.

Prijzen

Foto album

Even kijken hoe leuk anderen het hadden

Deel deze pagina

Beoordelingen

Landgoed de Scheleberg

Lunteren, 03-09-2016

10

Activiteit

begeleiding

prijs/kwaliteit

“Erg leuk gedaan tijdens ons Ibizafeest. De tattoes passen mooi bij het thema en de stand was erg mooi aangekleed. Het zag er erg verzorgd uit. Helemaal Top!”