Glittertattoos

Met een keuze uit honderden figuurtjes en alle kleuren van de regenboog kunnen de kinderen zelf kiezen hoe de tattoo er uit komt te zien. Altijd leuk op je kinderfeestjes, tevens mogelijk op grote evenementen (markt, braderie, familiefeesten, communie). Ook geschikt voor kleine budgetten.
Wat heb je nodig?
De tattoos worden rechtstreeks op de huid geplakt. De huid moet schoon en droog zijn, dus een plekje uit de regen is noodzakelijk. We kunnen buiten prima werken, mits we beschermd zijn tegen regen en wind. Houd er ook rekening mee dat, mocht het bijvoorbeeld koud zijn buiten, de kids hun jas of trui vaak uitdoen, om zo goed de tattoo aan te kunnen brengen. Een tafel waar we alle materialen op kunnen stallen en een stoel voor de begeleider en de persoon die de tattoo krijgt is ook wenselijk.
Wat gaat er gebeuren?
Alle sjablonen liggen uitgestald op tafel. De kleuren staan er naast. Er kan gekozen worden welk figuur men wilt en met welke kleuren deze gemaakt gaan worden. We adviseren maximaal 3 kleuren te gebruiken, zo blijft de tattoo het mooist. Ook kan er gekozen worden of de tattoo met glitters wordt gemaakt of dat deze een zogenoemde ‘platte’ kleur krijgt. De platte kleur komt meer overeen met echte tattoeages en zijn daardoor meer geschikt voor jongens, oudere kinderen en volwassenen. 

De plek waar de tattoo moet komen wordt vrijgemaakt. Er wordt een speciale huidlijm aangebracht. Bij glitters is deze lijm transparant. Deze lijm is waterbestendig en zorgt er voor dat de tattoo tot wel 7 dagen* kan blijven zitten. Daarna worden, indien daar voor gekozen is, de glitters aangebracht. Het aanbrengen van een tattoo is in ongeveer 2 minuten gedaan!
* afhankelijk van externe factoren. Hardhandig afdrogen met een handdoek of het veelvoudig opstropen van lange mouwen kan er voor zorgen dat een tattoo eerder loslaat.
Dat smaakt naar meer…
Een hapje en/of drankje, het volgende spel of het grote feest ter afsluiting… Deze onderdelen zijn niet bij de prijs inbegrepen maar behoren wel tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. 
glitter
glittertattoo
tattoe
tattoo
tattoeage
tijdelijk
kinderfeestje
markt
braderie
opening

Reviews

4.8 (5 reviews)
4.8/5

Categorie

Deel deze pagina

Handig om te weten

Geschikt voor binnen

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor buiten

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor overdag

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor 's Avonds

InfoIcon - Geschikt

Geadviseerde minimum leeftijd

InfoIcon - Geschikt

Geschikt voor minder validen

InfoIcon - Geschikt

Aantal deelnemers

0
Minimum
0
Maximum*
*Maximum aantal deelnemers is per uur per begeleider.
Heeft u andere aantallen in gedachten? Neem dan even contact met ons op! We attenderen u graag op alle mogelijkheden.

Prijzen

Foto album

Even kijken hoe leuk anderen het hadden

Deel deze pagina

Beoordelingen

Boekhandel Colofon / Dichtbij Arnhem

Arnhem, 06-01-2019

10

Activiteit

begeleiding

prijs/kwaliteit

“Tijdens de opening van het Sprookjesfestival in Arnhem kregen de kinderen een glittertattoeage. Dit was een erg leuke aanvulling in onze winkel.”

Mw Saamen

Arnhem, 06-06-2018

9

Activiteit

begeleiding

prijs/kwaliteit

“Leuk dat jullie ook kinderfeestjes doen. Ik dacht dat het allemaal wel duur zou worden voor een feestje, goed dat jullie ook rekening houden met kleine budgetten.”

Molenweekend Giesbeek

Giesbeek, 27-05-2018

10

Activiteit

begeleiding

prijs/kwaliteit

“Erg leuk team, jong en enthousiast die al meerdere jaren diverse activiteiten verzorgen op onze jaarlijkse markt. Dit jaar waren de glittertattoes extra, wat zorgde voor nog meer lachende kindergezichtjes.”

kinderfeestje Jobbe

Huissen, 14-04-2018

10

Activiteit

begeleiding

prijs/kwaliteit

“Jobbe straalt nog steeds vanwege zijn nieuwe tatoe. Het liefst gaat hij helemaal niet meer onder de douche, anders valt zijn tatoe er af, zoals hij zelf zegt. Dankjulliewel voor een leuk feestje.”

Miranda en Theo

Zevenaar, 27-03-2018

8

Activiteit

begeleiding

prijs/kwaliteit

“Dankjewel, wellicht tot volgend jaar.”