WTF?!

WTF?!


Bij het zien van de titel denkt u waarschijnlijk niet meteen aan Weird Team Fight. Want dat is wat dit spel is: een vreemde teamstrijd waarbij u zoveel mogelijk opdrachten moet voltooien. Maar als u ziet wat voor een opdrachten u krijgt, dan denkt u pas echt WTF?!

Foto album


Even kijken hoe leuk anderen het hadden!

Handig om te weten


Wat kost het, hoe lang duurt het, wie kan er meedoen, waar kan het plaatsvinden?

Enkele details:

Dit evenement is niet geschikt voor binnen, wel voor buiten. U kunt zowel overdag als 's avonds spelen. De geadviseerde minimumleeftijd is 12 jaar. Dit evenement is (grotendeels) geschikt voor deelnemers met een (lichamelijke) beperking.

Categorie:

Evenementkosten:

Onderstaande bedragen zijn per persoon, exclusief BTW, reiskosten en extra uren. Voor 99% van onze reserveringen zal geen BTW gerekend worden. Informeert u hiernaar tijdens uw reservering.

Tijdsduur:

Getoonde tijdsduur is in minuten en puur ter indicatie. Dit betreft een standaard uitvoering. Het is mogelijk om deze naar wens aan te passen. Houdt u er rekening mee dat de evenementkosten in dat geval kunnen afwijken.

Beoordelingen


Deelnemers beoordelen dit evenement als volgt:

Landal de Lommerbergen
10
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Geniaal... Heerlijk met de horeca afdeling op stap geweest. Die opdrachten zijn echt geniaal. Leuk gedaan, gezellige middag beleefd met de collega's."

Jill Meurskens
9,5
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Mijn vriendinnengroep had mijn vrijgezellendag geregeld. De hele dag in de zenuwen natuurlijk voor wat we zouden gaan doen. Heerlijk genoten van het mooie weer en wat hebben we extreem gelachen met dit spel! Ik kan dit alle vrijgezellgenfeesten aanraden! Zo simpel en zo lachwekkend. Erg geslaagd!"

Joep
9,0
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"wtf georganiseerd voor het barpersoneel. Was eigenlijk bedoeld als gekkigheidje, nou dat is aardig gelukt. Gek was het. Nogmaals bedankt"

Reageer


Schrijf mee over dit evenement en plaats dit ook op Facebook

Tags


citygame, opdrachten, samenwerken, teamstrijd, WTF, Weird, Team, Fight, Crazy88

Contact


Contact Us

Share by: