Vote your note

Vote your note


Jouw feest avond wordt nog gezelliger met vote your note! Want de hele avond kunnen de bezoekers bepalen welke muziek er gedraaid wordt. En dan niet door alleen maar een verzoekje aan te vragen...

Ieder kwartier worden er op groot scherm vier muziekstijlen getoond. Via de telefoon kan iedere bezoeker stemmen op deze muziekstijlen. Op het scherm is live te volgen hoeveel stemmen er zijn gegeven. Aan het eind van het kwartier wordt de winnende muziekstijl het komende kwartier afgespeeld, terwijl er weer gestemd kan worden op vier nieuwe stijlen.

Foto album


Even kijken hoe leuk anderen het hadden!

Handig om te weten


Wat kost het, hoe lang duurt het, wie kan er meedoen, waar kan het plaatsvinden?

Enkele details:

Dit evenement is geschikt voor binnen alsook voor buiten (mits overdekt). U kunt zowel overdag als 's avonds spelen. Deze activiteit is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. Dit evenement is geschikt voor deelnemers met een lichamelijke beperking.

Categorie:

Evenementkosten:

Onderstaande bedragen zijn incl. onbeperkt aantal personen, exclusief BTW, reiskosten en extra uren. Voor 99% van onze reserveringen zal geen BTW gerekend worden. Informeert u hiernaar tijdens uw reservering.

Tijdsduur:

Het is mogelijk om deze naar wens aan te passen. Houdt u er rekening mee dat de evenementkosten in dat geval kunnen afwijken. Zie evenementkosten voor meer informatie.

Beoordelingen


Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen. Boek snel en wees de eerste om een beoordeling te plaatsen!

Reageer


Schrijf mee over dit evenement en plaats dit ook op Facebook

Tags


Vote, note, interactief, interactieve, DJ, drive-in, muziek, stijl, kiezen, stemmen, stempaal

Contact


Contact Us

Share by: