Teambuilding

TEAMBUILDING


Samenwerkend op een actieve, leerzame en lachwekkende manier tot een geslaagd einde komen. Dat is waar het om draait tijdens onze teambuildingsactiviteiten.

Tijdens deze programma's gaat u met een groep op stap en kunt u alleen uw doel behalen als u samenwerkt. En dat gaat op hele diverse manieren. Zo leert u vaak hele andere kanten van uw collega's / vrienden kennen.

Scroll naar beneden en gebruik onze feestvinder om passend entertainment bij uw evenement te zoeken. Mocht u liever een evenement op maat wensen kunt u in het menu op "Evenementen" klikken.

KIES HIER


WTF?!
Bij het zien van de titel denkt u waarschijnlijk niet meteen aan Weird Team Fight. Want dat is wat dit spel is: een vreemde teamstrijd waarbij u zoveel mogelijk opdrachten moet voltooien. Maar als u ziet wat voor een opdrachten u krijgt, dan denkt u pas echt WTF?!
Meer info
The phone
Via een speciaal ontwikkelde applicatie gaat u op zoek naar een kluis. U heeft slechts 120 minuten de tijd om deze kluis te vinden, anders gaat deze voorgoed op slot. Alleen zal de applicatie er alles aan doen u te laat te laten komen. Welk team krijgt als eerste en binnen de tijd de kluis open?
Meer info
Het Gelre quadrant
Dit unieke spel is niet voor iedereen weggelegd. Je IQ wordt uitermate op de proef gesteld tijdens een spannende dag. Ontdek de werking van het Quadrant en de geheimen achter de symbolen, breek de code en los deze ultieme puzzel op.

Meer info
BlackOut
De zenuwen waren nog nooit zo voelbaar! In dit spel wordt u behoorlijk op de proef gesteld. Alle deelnemers worden opgesloten. De deur zit op slot. En de kamer? Die is pikdonker.


Meer info
Help, mijn baas is ontvoerd!
Op amateurbeelden, welke door de ontvoerders opgenomen zijn, is te zien hoe de baas gegijzeld gehouden wordt. De ontvoerders eisen losgeld, anders is vandaag de laatste dag van de baas... Hoever gaat het team om hun directeur weer vrij te krijgen?

Meer info
What's happening
Photo hunt, Movie Imitator, Ranking Game, Selfie Time, alle hilarische onderdelen komen terug in deze bijzonder citygame. Gebaseerd op de succesvolle app is Entertain You de eerste die dit uitje biedt.


Meer info
Share by: