Licht & geluid

LICHT & GELUID


De basis van Entertain You Events ligt bij licht en geluid. Wanneer wij op uw evenement komen zullen we (met uitzondering van ons actief / sportief programma) altijd onze eigen geluidsinstallatie meenemen. Daarnaast hebben we ook diverse verlichting welke meekomen. 

Zoals geschreven zijn licht en geluid onze basis. Wij zorgen ervoor dat u niet zonder muziek komt te zitten, bijvoorbeeld tijdens uw bruiloft of open dag. Daarnaast bieden wij licht en geluid ook aan ter ondersteuning van uw evenement, zoals bijvoorbeeld een sportdag. Indien u een evenement wenst te reserveren zonder licht en geluid, laat u dat aub. even weten. Dan blijven deze grote koffers thuis. 

KIES HIER


Vote your note
Bepaal live welke muziekstijl afgespeeld wordt met deze interactieve DJ. Breng jouw stem uit en volg live de tussenstand.
 Meer info
Cocktailparty
De hele avond zult u luisteren naar de tropische klanken van verschillende genres. En met de crazy games wordt het pas echt gezellig! Meer info
Do it different
Gewoon lekker feesten met al je vrienden om je heen. Maar we doen het net even iets anders. Het wordt een themafeest. En dan niet zo'n standaard thema die we allemaal al een keer gedaan hebben...


Meer info
Share by: