Lightgraffiti

Lightgraffiti


Deze hippe en moderne vorm van graffiti is voor iedereen leuk. En iedereen kan het! Wees creatief, pak je kleuren en maak de mooiste tekeningen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich uitleven op een tekenvlak zonder einde. En het is nog milieuvriendelijk ook!

In deze workshop gaan we eerst uitleggen wat het is en hoe het werkt. Daarna gaan we een aantal kleine oefingen doen om de basis onder de knie te krijgen. Om dit te gaan testen zullen er kleine spelletjes gedaan worden met lachwekkende maar verrassende resultaten. Aan het einde van de workshop kan iedereen vrij aan de slag, individueel of in groepen. Het resultaat wordt uiteraard vastgelegd en krijgen de deelnemers mee naar huis.

Belangrijk is dat we de activiteit in het donker doen. het kan zowel binnen als buiten, als de locatie maar donker is. Vindt het 's avonds plaats dan kunnen we naar buiten, op een plek zonder al te veel licht. Overdag moeten we naar binnen toe, naar een locatie waar eventuele ramen geblindeerd kunnen worden en verlichting uitgeschakeld kan worden.

Foto album


Even kijken hoe leuk anderen het hadden!

Handig om te weten


Wat kost het, hoe lang duurt het, wie kan er meedoen, waar kan het plaatsvinden?

Enkele details:

Dit evenement is geschikt voor binnen alsook voor buiten (mits overdekt). U kunt zowel overdag als 's avonds spelen. Deze activiteit is geschikt voor alle deelnemers van 6 jaar en ouder. Dit evenement is geschikt voor deelnemers met een lichamelijke beperking.

Categorie:

Evenementkosten:

Onderstaande bedragen zijn per persoon, exclusief BTW, reiskosten en extra uren. Voor 99% van onze reserveringen zal geen BTW gerekend worden. Informeert u hiernaar tijdens uw reservering.

Tijdsduur:

Getoonde tijdsduur is in minuten en puur ter indicatie. Dit betreft een standaard uitvoering. Het is mogelijk om deze naar wens aan te passen. Houdt u er rekening mee dat de evenementkosten in dat geval kunnen afwijken.

Beoordelingen


Deelnemers beoordelen dit evenement als volgt:

Marvin
10
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Supervet!"

C. Vandersande
8
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Dat is eens wat anders. Ik dacht dat zulk soort afbeeldingen altijd Photoshopwerk was, ik wist niet dat we dat zo eenvoudig zelf konden bereiken. Leuk dat we de foto's toegestuurd krijgen, kijk graag terug naar een geslaagde avond. Eten was ook goed geregeld."

Reageer


Schrijf mee over dit evenement en plaats dit ook op Facebook

Tags


lightgraffiti, tekenen, licht

Contact


Contact Us

Share by: