Kids

KIDS


Ook voor onze jongste gasten mag het niet ontbreken aan entertainment! Zij zijn voor Entertain You events een belangrijke doelgroep. Daarom hebben wij diverse soorten activiteiten die u door ons kunt laten uitvoeren als u vermaak voor de kids zoekt. 

Een aantal voorbeelden waaraan u kunt denken: ballonfiguren, glittertattoos of schminken op een communiefeestje of een open dag waarbij u de kinderen graag bezig gehouden wilt worden. Maar ook het verjaardagsfeestje van uw kind kan door ons leuk aangekleed worden. Zo kunnen de kids diverse Crazy Games spelen, of verzorgen we een (mini)disco. Bent u nu met een hele school of vereniging? Dan kunnen we ook karaoke zingen. Voor de wat oudere jeugd zijn er diverse teamspellen en battles. Daarnaast komen Bruno & Babet met hun kindertheater erg graag bij u op locatie. 

KIES HIER


Glittertattoos
Je kiest een leuk figuurtje, dan kies je jouw lievelingskleuren, eventjes wachten en... de mooiste glittertattoos, thuis of tijdens een evenement. Meer info
Lightgraffiti
Deze hippe en moderne vorm van graffiti is voor iedereen leuk. En iedereen kan het! Wees creatief, pak je kleuren en maak de mooiste tekeningen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich uitleven op een tekenvlak zonder einde. En het is nog milieuvriendelijk ook!

Meer info
Lasergame
Lasergamen kan nu op iedere locatie! En bij ons kun je nog meer genieten van het spel. Je hoeft namelijk geen hete vesten aan of zware helmen op. Jij en je geweer. Dat is alles wat er nodig is om op jacht te gaan naar de tegenpartij.

Meer info
Ibizatattoos
De trend van nu! Er is zoveel keuze uit verschillende modellen voor over het hele lichaam. Wij zetten graag deze tijdelijke tattoo.Meer info
Ballooonz
Van de mooiste kleuren ballonnen worden binnen handomdraai hondjes, hartjes, lieveheersbeestjes, bloemen en noem maar op gemaakt. Jij kiest je kleur en vertelt wat je er van wilt hebben!


Meer info
Share by: