Ibizatattoos

Ibizatattoos


Deze trend is helemaal vanuit hippie-eiland Ibiza naar Nederland komen overwaaien. Deze goud-, zilver- en pastelkleurige tattoeages zijn er in zoveel verschillende vormen en figuren, dat je er je complete lichaam mee kunt versieren. Als ring om je vinger, een ketting om je nek, een tattoo op je rug... En deze tijdelijke tattoos zijn zowel bij kinderen als volwassenen een trend. Altijd leuk op je kinderfeestjes, tevens ook mogelijk op grote evenementen (markt, braderie, familiefeesten, communie). Ook geschikt voor kleine budgetten

Foto album


Even kijken hoe leuk anderen het hadden!

Handig om te weten


Wat kost het, hoe lang duurt het, wie kan er meedoen, waar kan het plaatsvinden?

Enkele details:

Dit evenement is geschikt voor binnen alsook voor buiten (mits overdekt). U kunt zowel overdag als 's avonds spelen. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Dit evenement is geschikt voor deelnemers met een lichamelijke beperking.

Categorie:

Evenementkosten:

Onderstaande bedragen zijn per persoon, exclusief BTW, reiskosten en extra uren. Voor 99% van onze reserveringen zal geen BTW gerekend worden. Informeert u hiernaar tijdens uw reservering.

Tijdsduur:

Beoordelingen


Deelnemers beoordelen dit evenement als volgt:

Landgoed de Scheleberg
10
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Erg leuk gedaan tijdens ons Ibizafeest. De tattoes passen mooi bij het thema en de stand was erg mooi aangekleed. Het zag er erg verzorgd uit. Helemaal Top!"

Reageer


Schrijf mee over dit evenement en plaats dit ook op Facebook

Tags


Ibiza, tattoo, tijdelijk, tattoeage, kindertattoo, zomer, body, 

Contact


Contact Us

Share by: