Glittertattoos

Glittertattoos


Met een keuze uit honderden figuurtjes en alle kleuren van de regenboog kunnen de kinderen zelf kiezen hoe de tattoo er uit komt te zien. Altijd leuk op je kinderfeestjes, tevens mogelijk op grote evenementen (markt, braderie, familiefeesten, communie). Ook geschikt voor kleine budgetten.

Foto album


Even kijken hoe leuk anderen het hadden!

Handig om te weten


Wat kost het, hoe lang duurt het, wie kan er meedoen, waar kan het plaatsvinden?

Enkele details:

Dit evenement is geschikt voor binnen alsook voor buiten (mits overdekt). U kunt zowel overdag als 's avonds spelen. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Dit evenement is geschikt voor deelnemers met een lichamelijke beperking.

Categorie:

Evenementkosten:

Onderstaande bedragen zijn per persoon, exclusief BTW, reiskosten en extra uren. Voor 99% van onze reserveringen zal geen BTW gerekend worden. Informeert u hiernaar tijdens uw reservering.

Tijdsduur:

Beoordelingen


Deelnemers beoordelen dit evenement als volgt:

Boekhandel Colofon / Dichtbij Arnhem
10
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Tijdens de opening van het Sprookjesfestival in Arnhem kregen de kinderen een glittertattoeage. Dit was een erg leuke aanvulling in onze winkel."

Mw Saamen
9
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Leuk dat jullie ook kinderfeestjes doen. Ik dacht dat het allemaal wel duur zou worden voor een feestje, goed dat jullie ook rekening houden met kleine budgetten."

Molenweekend Giesbeek
10
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Erg leuk team, jong en enthousiast die al meerdere jaren diverse activiteiten verzorgen op onze jaarlijkse markt. Dit jaar waren de glittertattoes extra, wat zorgde voor nog meer lachende kindergezichtjes."

Kinderfeestje Jobbe
10
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Jobbe straalt nog steeds vanwege zijn nieuwe tatoe. Het liefst gaat hij helemaal niet meer onder de douche, anders valt zijn tatoe er af, zoals hij zelf zegt. Dankjulliewel voor een leuk feestje."

Miranda en Theo
8
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Dankjewel, wellicht tot volgend jaar."

Reageer


Schrijf mee over dit evenement en plaats dit ook op Facebook

Tags


glitter, tattoo, tijdelijk, tattoeage, kindertattoo

Contact


Contact Us

Share by: