Het Gelre quadrant

Het Gelre quadrant


Dit unieke spel is niet voor iedereen weggelegd. Het denkvermogen zal bij de deelnemers extreem op de proef worden gesteld. Techniek en oude mysteries komen samen tijdens een ultieme puzzel.

Wat is het Gelre quadrant en hoe werkt het? Wat betekenen die symbolen die overal steeds terugkomen? En hoe kan de hedendaagse techniek gebruikt worden in deze oude mythe? In een spannende teamstrijd speelt men niet alleen tegen elkaar, ook de tijd zal een serieuze tegenspeler worden naarmate men vordert in het spel. Wie kan er ondanks alle druk en breinbrekers zijn hoofd koel houden en levert hoog denkwerk om zo tot een goed einde te komen?

Foto album


Even kijken hoe leuk anderen het hadden!

Handig om te weten


Wat kost het, hoe lang duurt het, wie kan er meedoen, waar kan het plaatsvinden?

Enkele details:

Dit evenement is niet geschikt voor binnen, wel voor buiten. U kunt overdag probleemloos spelen, 's avonds zeer beperkt. De geadviseerde minimumleeftijd is 18 jaar. Dit evenement is (grotendeels) geschikt voor deelnemers met een lichamelijke beperking.

Categorie:

Evenementkosten:

Onderstaande bedragen zijn per persoon, exclusief BTW, reiskosten en extra uren. Voor 99% van onze reserveringen zal geen BTW gerekend worden. Informeert u hiernaar tijdens uw reservering.

Tijdsduur:

Getoonde tijdsduur is in minuten en puur ter indicatie. Dit betreft een standaard uitvoering. Het is mogelijk om deze naar wens aan te passen. Houdt u er rekening mee dat de evenementkosten in dat geval kunnen afwijken.

Beoordelingen


Deelnemers beoordelen dit evenement als volgt:

Serge Roelofs
10
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Wij waren erg blij dat we eindelijk een keer een teamuitje konden doen zonder spelletjes met een hoog vrijgezellenfeest niveau. Dit is zeker een uniek uitje met een goed en spannend verhaal. Het hele spel zit bijzonder goed in elkaar en hield ons geboeid tot het einde van de finale. Absoluut een aanrader voor iemand die een keer een origineel uitje wenst."

Reageer


Schrijf mee over dit evenement en plaats dit ook op Facebook

Tags


citygame, opdrachten, samenwerken, teamstrijd, zenuwslopend, spel, team, teambuilding, strijd, groepsactiviteit, groep, IQ, moeilijk, uitdagend, uitdaging, iq, intelligent, intelligentie, zwaar, hoog, niveau, uniek, spannend, quadrant, gelre, gelrequadrant, symbool, symbolen, plattegrond, axis, geheimen, secrets

Contact


Contact Us

Share by: