Evenementen

Glittertattoos
Je kiest een leuk figuurtje, dan kies je jouw lievelingskleuren, eventjes wachten en... de mooiste glittertattoos, thuis of tijdens een evenement.


Meer info
WTF?!
Bij het zien van de titel denkt u waarschijnlijk niet meteen aan Weird Team Fight. Want dat is wat dit spel is: een vreemde teamstrijd waarbij u zoveel mogelijk opdrachten moet voltooien. Maar als u ziet wat voor een opdrachten u krijgt, dan denkt u pas echt WTF?!
Meer info
Lasergame
Lasergamen kan nu op iedere locatie! En bij ons kun je nog meer genieten van het spel. Je hoeft namelijk geen hete vesten aan of zware helmen op. Jij en je geweer. Dat is alles wat er nodig is om op jacht te gaan naar de tegenpartij.
Meer info
Lightgraffiti
Deze hippe en moderne vorm van graffiti is voor iedereen leuk. En iedereen kan het! Wees creatief, pak je kleuren en maak de mooiste tekeningen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich uitleven op een tekenvlak zonder einde. En het is nog milieuvriendelijk ook!
Meer info
Het Gelre quadrant
Dit unieke spel is niet voor iedereen weggelegd. Je IQ wordt uitermate op de proef gesteld tijdens een spannende dag. Ontdek de werking van het Quadrant en de geheimen achter de symbolen, breek de code en los deze ultieme puzzel op.
Meer info
BlackOut
De zenuwen waren nog nooit zo voelbaar! In dit spel wordt u behoorlijk op de proef gesteld. Alle deelnemers zitten in een kleine kooi. De deur zit op slot. En de kamer? Die is pikdonker.

Meer info
Share by: