Do it different

♣ Keep calm and do it different


Gewoon lekker feesten met al je vrienden om je heen. Maar we doen het net even iets anders. Het wordt een themafeest. En dan niet zo'n standaard thema die we allemaal al een keer gedaan hebben...

Bepaal zelf hoelang het feest moet duren. Wij verzorgen licht en/of geluid. De muziekstijl zal afhangen van het gekozen thema of wordt aangepast naar uw wens. Kies hieronder het thema:

Thema's

Blackoutparty
Verwijder alle lichtbolletjes uit het hele huis en vertel alle gasten dat ze een zaklamp mee moeten nemen.

Skibroek of onderbroek
De gasten mogen zelf kiezen: of ze komen in een skibroek of ze komen zonder broek. Misschien een voordehandliggende keuze in de winter, maar zomers is dit natuurlijk al een heel ander verhaal!

3x is...
De gasten mogen maar 3 kledingstukken dragen. Bijvoorbeeld: 1 sok, broek en t-shirt. Genoeg keus. Kom maar eens naar het feest met niks anders aan dan 3 sokken...

Kleding verboden
De gasten mogen alles aantrekken behalve kleding. Bijvoorbeeld: vuilniszakken, huishoudfolie, crepepapier, servetten, verhuisdozen, tape, etc. Als het maar niets met kleding te maken heeft.

A.B.B. party (Alles Behalve Bekers)
Iedereen dient iets mee te nemen om uit te drinken. Dit mag alles zijn, behalve iets wat daadwerkelijk bedoelt is om uit te drinken, zoals bekers, kopjes, glazen en mokken. Denk hierbij aan een voerbak voor hond of kat, oude duikhelm, motorhelm, leren tas. Genoeg uitdaging om iets creatiefs te vinden en nog leuker om uit te voeren, sinds de meeste zaken die de gasten mee zullen nemen erg moeilijk neer te zetten zijn.

Graffitiparty
Iedereen komt in een onbedrukt wit t-shirt. Zodra een gast binnenkomt ontvangt hij een stift. Dit is een geweldig idee als ijsbreker! Als er wat drankjes genuttigd zijn zullen de picasso's ontwaken. Wie weet hou je er zelfs nog een telefoonnummer aan over. 
TIP: gebruik geen watervaste of textielstiften. Dat voorkomt hoofdpijn wanneer ook kleding, meubels, vloeren, muren of lichaamsdelen bekleurd zijn.

Rubiks kubus party
Je bezoekers komen gekleed in zoveel mogelijk verschillende kleuren welke voorkomen op een rubiks kubus. Het doel van de avond is dat men kledingstukken met elkaar verwisselt totdat je nog maar één kleur draagt. Uitstekend idee om de interactie te motiveren.

Monopoly
Entree tot het feest bedraagt €5,-. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker €500,- aan monopolygeld. Ze mogen onderling weddenschapjes afleggen, in ruil voor het monopoly geld. De persoon die aan het eind van de avond het meeste monopolygeld heeft, krijgt het entreegeld. 

Ik-zou-niet-hier-moeten-zijn-feest
Laat iedereen gekleed komen alsof ze eigenlijk ergens anders moesten zijn. Bijvoorbeeld in je werkkleding of klaar om te gaan snorkelen.

Brugpieperparty
Iedereen komt gekleed als een typische brugklasser. Het addertje is dat je niet zo mag komen zoals je toen zelf door het leven ging.

Beatrix-the-best
Hoedjes. Overal hoedjes. En dan niet de standaard petjes, hoe hoger, hoe beter. Google op Beatrix en doe je inspiratie op. Zonder hoedje kom je niet binnen.

Gender blender
Niets ingewikkelds aan dit thema: de mannen komen als vrouwen, de vrouwen komen als mannen. Benieuwd hoe de mannen uit komen te zien in een kort rokje of panty's? Ohja, vergeet het thema niet. Als je single bent en je gaat op de versiertour, onthou dan altijd het ware geslacht. Dat voorkomt narigheid...

Recessiefeest
Je bezoeker mag niet meer dan €15,- aan kleding dragen (of een ander gekozen bedrag). De bezoekers moeten de bonnetjes ergens op het lichaam hebben. Men kan dan zelf kiezen om goedkope buitenkleding zonder ondergoed te dragen of misschien iets duurder ondergoed en verder niets. Beide gevallen is goed, toch?

Black tie pool party
De ultieme aankleding voor een goed zomerfeest: niets anders dan badkleding en een zwarte stropdas. Zo creëer je een poolparty in stijl.

Foto album


Even kijken hoe leuk anderen het hadden!

Handig om te weten


Wat kost het, hoe lang duurt het, wie kan er meedoen, waar kan het plaatsvinden?

Enkele details:

Dit evenement is geschikt voor binnen alsook voor buiten (mits overdekt). U kunt zowel overdag als 's avonds spelen. Deze activiteit is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. Dit evenement is geschikt voor deelnemers met een lichamelijke beperking.

Categorie:

Evenementkosten:

Onderstaande bedragen zijn incl. onbeperkt aantal personen, exclusief BTW, reiskosten en extra uren. Voor 99% van onze reserveringen zal geen BTW gerekend worden. Informeert u hiernaar tijdens uw reservering.

Tijdsduur:

Het is mogelijk om deze naar wens aan te passen. Houdt u er rekening mee dat de evenementkosten in dat geval kunnen afwijken. Zie evenementkosten voor meer informatie.

Beoordelingen


Deelnemers beoordelen dit evenement als volgt:

Vrijgezellenfeest Sylvie
9
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Wat een leuke thema's! We konden eerst helemaal niet kiezen, na goed overleg en een heftige stemming werd democratisch besloten dat we voor "3x is" gingen. haha, hoe bijzonder hoe mensen dan komen! In het begin was het spannend maar nadat de drankjes hun werk begonnen te doen hebben we gelachen met zn allen. Het was super!"

Coen & co
8,5
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Gasten, dat was leip. Wat een gekke bedoening. Iedereen kwam binnen met een blik van wtf, maar eenmaal bezig werd het supervet! Echt geniaal man."

Singles Only party Breda
10
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Waaej sjiek man! Iedereen een stropdasje om, vette poolparty. Barbecuetje, biertje, mooie dames met stropdas, hmm hmm hmm... NICE ;)"

Beheer & administratie WU communicatie
8
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Bijzondere thema's om uit te kiezen. Wel erg leuk bedacht. Zo eenvoudig en toch hadden we er zelf niet aan gedacht. DJ draaide leuke plaatjes, het thema van het feest maakte het af. Goed bedacht."

Reageer


Schrijf mee over dit evenement en plaats dit ook op Facebook

Tags


themafeest, thema, feest, licht, geluid, muziek, drive-in, drive, in, drivein, keep, calm, and, do, it, different, stay, blijf, kalm, rustig, anders, differrent, vreemd, bijzonder, black, out, blackout, party, ski, skibroek, broek, onder, onderbroek, ondergoed, 3x, drie, kleding, kledingstukken, weinig, verboden, zonder, kleren, abb, alles, behalve, bekers, geen, graffiti, wit, tshirt, shirt, t-shirt, onderkleuren, elkaar, kleuren, rubik, rubiks, kubus, cubus, cube, kube, kubis, kleuren, wissel, monopoly, bluf, uitdaging, dare, bluffen, wedden, wed, weddenschap, geld, ik, zou, hier, niet, moeten, zijn, brugger, brugklas, brugklasser, pieper, brugpieper, beatrix, hoed, hoedjes, gender, blender, geslacht, recessie, zwart, tie, stropdas, pool, zwembad, badkleding, stijl

Contact


Contact Us

Share by: