Cocktailparty

Cocktailparty


De hele avond zult u luisteren naar de tropische klanken van verschillende genres. Zo zullen naast 70's, 80's en 90's ook Dance, House en Caribbean voorbij komen. Maar wat dacht u van Salsa, Merengue en Latin?

Het entertainmentteam zal er alles aan doen om de avond zo gezellig mogelijk te maken. Zij zullen u uitnodigen voor diverse "Crazy Games" en zij zullen u vermaken tijdens de gehele avond. Gezelligheid neemt u natuurlijk extra mee! Doe es gek, en bewijs dat u genoeg lef heeft om op die stoel te gaan zitten voor de "Crazy Games". Dit wordt een avond om nooit te vergeten!

Tijdens de avond worden er diverse Crazy Games gehouden. U speelt natuurlijk niet voor niets. De winnaar krijgt een toepasselijke prijs. Maar wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Vol = vol!

Foto album


Even kijken hoe leuk anderen het hadden!

Handig om te weten


Wat kost het, hoe lang duurt het, wie kan er meedoen, waar kan het plaatsvinden?

Enkele details:

Dit evenement is geschikt voor binnen alsook voor buiten (mits overdekt). U kunt zowel overdag als 's avonds spelen. Deze activiteit is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. Dit evenement is geschikt voor deelnemers met een lichamelijke beperking.

Categorie:

Evenementkosten:

Onderstaande bedragen zijn incl. onbeperkt aantal personen, exclusief BTW, reiskosten en extra uren. Voor 99% van onze reserveringen zal geen BTW gerekend worden. Informeert u hiernaar tijdens uw reservering.

Tijdsduur:

Het is mogelijk om deze naar wens aan te passen. Houdt u er rekening mee dat de evenementkosten in dat geval kunnen afwijken. Zie evenementkosten voor meer informatie.

Beoordelingen


Deelnemers beoordelen dit evenement als volgt:

Dhr. Menke
8
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Voor onze vereniging hadden wij let me entertain you een bedankavond laten organiseren. Zij kwamen bij ons in het café en verzorgden een zeer geslaagde cocktailparty. Leuke gezellige tropische muziek en te gekke spelletjes! Bedankt heren!"

Bommers
9,4
Activiteit
Begeleiding
Prijs / kwaliteit
"Op Vrijdag 11 December was bij onze verenging DVO in Sittard de jaarlijkse vrijwilligersavond.

Deze was dit jaar zeer geslaagd. Dit was met name te danken aan het team van Let Me Entertain You.

GROTE KLASSE!!"

Reageer


Schrijf mee over dit evenement en plaats dit ook op Facebook

Tags


cocktail, cocktailparty, party, crazy, games, gek, gekke, spellen, spelletjes, salsa, merengue, latin, caribbean, latijn, tropisch, tropical, tropen, zomer, zomers

Contact


Contact Us

Share by: