Help, mijn baas is ontvoerd!

Help, mijn baas is ontvoerd!


U ontvangt een politiebericht. Zij zijn al weken op zoek naar uw baas, wie ontvoerd is. Nu zijn zij vastgelopen in het onderzoek en vragen uw hulp. 

Eenmaal aangekomen ontvangt u een videoboodschap. Uw chef is nog in leven, maar wordt hardhandig duidelijk gemaakt dat het niet om en grapje gaat. De ontvoerders willen losgeld zien. En veel ook.

U kunt de directeur vrijkopen. Echter, daar zijn een goede samenwerking, commitment, creativiteit en behoorlijk wat stressbestendigheid voor nodig. En dan zal duidelijk worden hoe graag de medewerkers hun directeur weer terug willen. 

Foto album


Even kijken hoe leuk anderen het hadden!

Handig om te weten


Wat kost het, hoe lang duurt het, wie kan er meedoen, waar kan het plaatsvinden?

Enkele details:

Dit evenement is niet geschikt voor binnen, wel voor buiten. U kunt zowel overdag als 's avonds probleemloos spelen. De geadviseerde minimumleeftijd is 16 jaar. Dit evenement is (grotendeels) geschikt voor deelnemers met een lichamelijke beperking.

Categorie:

Evenementkosten:

Onderstaande bedragen zijn per persoon, exclusief BTW, reiskosten en extra uren. Voor 99% van onze reserveringen zal geen BTW gerekend worden. Informeert u hiernaar tijdens uw reservering.

Tijdsduur:

Getoonde tijdsduur is in minuten en puur ter indicatie. Dit betreft een standaard uitvoering. Het is mogelijk om deze naar wens aan te passen. Houdt u er rekening mee dat de evenementkosten in dat geval kunnen afwijken.

Beoordelingen


Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen. Boek snel en wees de eerste om een beoordeling te plaatsen!

Reageer


Schrijf mee over dit evenement en plaats dit ook op Facebook

Tags


baas, chef, manager, ontvoerd, help, ontvoeren, losgeld, kidnap, gekidnapt, kidnappen, stad, stadspel, stadsspel, city, game, citygame

Contact


Contact Us

Share by: